• Gratis forsendelse til Danmark fra 750.00 DKK
  • Sikkert køb takket være SSL-kryptering
  • Diskret forsendelse
Vi præsenterer os
Hjertelig velkommen til vores Feromon Onlineshop!

Vores forretning har drevet feromonhandel i Tyskland siden år 2000 (www.pheromone.de). Med årene kom flere lande til (www.pheromone.at, www.pheromone.ch, www.pheromone.li).
Vi hører hjemme i Tyskland, og gemmer os ikke bag en brevkasseadresse i udlandet.

I vores butik finder du cirka 120 feromonparfumer, hvoraf de fleste er tilgængelige permanent. Et bredt udvalg af internationale leverandører, indkøb i større mængder og effektiv reducering af driftsomkostninger gør det muligt for os at tilbyde feromonparfumerne til fornuftige priser.

Vore kunder værdsætter dog ikke blot fornuftige priser, men også en professionel kundeservice og gode tjenesteydelser. Vi er overbevidste om at vores succes hviler på tillid og tilfredshed hos vore kunder. Derfor lægger vi stor vægt på professionalitet og imødekommenhed i vores kundekontakt. Permanent tilfredshed hos vore kunder er vigtigere for os end en hurtig gevinst.

Vi sender Feromonen absolut sikker og diskret til dig. Vi benytter en neutral afsender, uden nogen henvisning til forsendelsens indhold. Ingen kan udefra se, hvad pakken indeholder!

Da vi også begår os som engroshandel, har vi også mange af vore produkter i større mængder på lager.


Vi ønsker dig et behageligt indkøb på vores Internet-Shop!

Dit feromoner.dk -Team

 

Tilbage