• Gratis forsendelse til Danmark fra 750.00 DKK
  • Sikkert køb takket være SSL-kryptering
  • Diskret forsendelse
Værd at vide om feromoner
Lokkestof for kærligheden

Lockstoffe Bild
Feromoner er seksuelle lokkestoffer, som alle insekter og dyr, også mennesket, afgiver, for at lokke det andet køn til sig.  En stor del af insekters og dyrs seksuelle adfærd styres af Feromoner, som stammer fra eget organ, vomeronasalen Organet (VNO), som findes i næsen. De er usynlige, lugtfri og virker derfor på underbevidstheden.  Ordet feromon kommer fra græsk, og betyder »Bærer af ophidselse«.  Landbruget har allerede benyttet Feromoner igennem mange år, for at opildne tyre og køer til at parre sig.
 

vno

Bare små mængder udløser i løbet af få sekunder over VNO en lystfølelse i hjernen.

 
Således benytter du parfumen

Brugen af deodoranter og P-pillen lader til at have spændt ben for vores naturlige feromonalfunktion.  Feromonprodukter anvendes bedst på naturlige fibre, herunder papir. Det skal ikke hedde sig at du ikke også kan bruge dem på kroppen, men at de ikke holder så længe der.  De bliver angrebet af bakterier, ligesom normal sved. På papir er det nok med et sprøjt, hvilket holder i op til 100 dage.  På naturlige fibre kan de kun fjernes ved tørrens. De er uopløselige i vand. Tre til fem sprays rækker på tøjet, og fungerer bedst, hvis de anbringes på kraven, ærmet, slipset osv.  En af vore kunder sprøjter hele sin garderobe med produktet, og lukker derefter døren - en meget effektiv metode.
 
Kontekstspecifik virkning af dufte.

Den virkning, en lugt har på os, afhænger meget af, hvordan den bliver præsenteret for os. Hvis du befandt dig i en skov, alene, nedkølet, våd og sulten, ville duften af røg fra et bål gøre dig lykkelig. Du ville bevæge dig i retning af røgkilden, og måske endda håbe på mad. Ved en teaterforestilling ville lugten af brændt træ derimod nærmere skabe panik. Hvis en behagelig, omsorgsfuld mand ud over sin charme også bærer duften af en »territorieforsvarer«, oplever kvinder ham som værende endnu mere attraktiv. Ubevidst lyder budskabet: Denne mand tyder på stærke efterkommere, og kan forsørge og beskytte sin familie. Det er det samme som i dyreverdenen, hvor en partner vælges på baggrund af sin styrke og vitalitet. En medfødt aggressiv og truende karakter vil virke meget mere skræmmende, hvis hans ord vil blive understreget med duften af vigør.
 
Forskelligheder til konkurrencen

Advarsler fra en konkurrent, inden den manglende effektivitet af vores produkter er helt ubegrundet. Alle kendte producenter af feromon parfumer brug syntetiseret (betalelige!) menneskelige Feromoner, som blev identificeret i menneskelig sved i Picogramm-delen.. Konkurrenten reklamerer for sine angiveligt »syntetiske feromoner« (hvem benytter ikke dem?) med to patienter. Eau de Toilettens virkning er ikke målrettet det modsatte køn, men blot egen stemning. Det siges at fremkalde »beruselseslignende« tilstande hos bæreren, altså at føre dig ind i en anden »tilstand«. Vi vil overlade det til dig som kunde at overveje, hvilken strategi der bedst vækker kvindens ubevidste parringsinstinkt: Indtrykket af en »rigtig« mand, som virker »utilregnelig«, eller de subtile, ubevidste signaler af styrke og dominans, såvel som frugtbarhed

 

Tilbage