• Gratis forsendelse til Danmark fra 750.00 DKK
  • Sikkert køb takket være SSL-kryptering
  • Diskret forsendelse
Tests over feromon
Feromon tests på personer

1. Forhandlere har fundet ud af at feromon er en fordel for dem ved omgang med kvindelige kunder. Ældre mennesker lader til at nyde dens virkning og konstaterer lette ændringer i andres måde at forholde sig til dem.

2. Feromon havde på enkel vis indflydelse på, hvor mænd og kvinder satte sig.  Kvinder følte sig tiltrukket af stole, som var blevet sprøjtet med det, og mænd havde tendens til at undgå disse. Møbelfirmaer skal have brugt det i udstillingsrummet, for at lokke opmærksomheden hen til en siddegruppe, der var svær at sælge.  Mænd sprøjter sig, for at vinde mere respekt, og derved virke mere dominerende eller intimiderende.

3. Videnskabsfolk kunne uafhængigt af hinanden bevise, at kvinder i en række af 10 stole oftere satte sig på den stol, der var blevet sprøjtet med Feromon.  Det lader til, at kvinderne ubevidst føler sig draget til denne stol, og betragter den som en art tilflugtssted.

4. Dette eksperiment blev allerede med succes gentaget med telefonceller, hvorved man fandt ud af at kvinder ikke blot benytter de sprøjtede celler hyppigere, men også forhøjer den gennemsnitlige taletid. I begge eksperimenter reagerede mændene temmelig modsat. De hældte til både at undgå de sprøjtede stole og telefoncellerne.  Man antager at de derved ville undgå at betræde et territorium, som allerede var erobret af nogen, som var mere dominerende end dem selv.

5. I et eksperiment blev det fortalt til en gruppe af forsøgspersoner, at man skulle finde ud af, hvordan den stress, der fremkommer ved at bære en ansigtsmaske, påvirker deres beslutninger. Imens de bar masken, blev de præsenteret for fotografier af kvinder, mænd, dyr, træer og bygninger, med opfordring om i et bedømmelsesskema at tillægge dem værdier, fra aggressiv/passiv, attraktiv/ikke attraktiv, venlig/uvenlig osv.  De blev alle testet to gange, med to ugers mellemrum. Hvad der ikke blev fortalt til dem var, at der var givet små mængder af feromon på maskerne til én af prøvetagningerne.  I begge prøvetagninger blev præcis samme fotografier vist, og deres beslutninger blev påvirket af Androstenolen.  Bedømmelsen af bygningerne og træerne ændrede sig ikke meget. Dyr blev bedømt som ligegyldige, og svære at vurdere, men forskellen ved fotografierne af mennesker var derimod bemærkelsesværdige. Både mænd og kvinder blev oplevet som værende mere sensitive, bedre, mere intelligente, mere seksuelt attraktive, varmere, venligere og mere tillidsvækkende.

6.  Brugen af feromon ved opkrævninger, som blev sprøjtet, blev der endda søgt patent på. Rykkerbreve har i deres væsen en truende virkning. Sprøjtede rykkere blev oftere, og hurtigere, betalt.  På det ubevidste plan blev det meddelt, at dette brev var blevet sendt af nogen, der var dominant, aggressiv og beslutsom. Duftmæssigt svarede det til den røde blæk.

 

Tilbage